Naša priča ​

Naša priča počinje u jesen 2014. godine, kada smo shvatili da su plastične igračke, sa kojima se naša deca igraju, jako kratkog veka. Gomilali smo polomljene igračke, sa kojima se niko nije igrao, jer nam je bilo žao da ih bacimo, a nisu imale svoju svrhu.

Razmišljajući o tome šta možemo uraditi po tom pitanju, došli smo na ideju da pokrenemo proizvodnju drvenih igračaka. Želeli smo da nađemo način da stvorimo nešto što će biti dugotrajno i što će podstaći kreativnost naših mališana.

Ideje su se dugo stvarale u glavi, asortiman menjao, više puta kretali iz početka, ali u svakom trenutku smo znali da se mika toys manufaktura rađa iz želje da ostavimo trag i stvorimo nešto što će biti interesantno i deci i roditeljima.
Od ideje do realizacije je prošlo tri godine, ali kada smo krenuli, znali smo da smo na pravom putu. Svaka kockica, svaka pločica je rađena sa ljubavlju, svaka je prošla kroz naše ruke i svaka priča svoju priču. U izradi igračaka koristimo samo puno drvo, a farbamo ih bojama na vodenoj bazi koje poseduju sertifikat o sigurnosti. Radujemo se novom danu, jer u svakom vidimo priliku za unapređenje i stvaranje nekih novih igračaka.
Stvarajmo! Igrajmo se! Uživajmo!