DRVENE MAGNETNE KOCKICE

mika toys kockice su idealna igračka za razvoj mašte, ali i moždanih vijugica Vašeg deteta. Svaki set sadrži različit broj elemenata, a broj kombinacija i figura je ograničen samo maštom deteta. Svaka kockica ima magnete na određenim stranama i uz pomoć jednostavnog pravila spajanja magneta (severni/južni pol), nastaju čudesne figurice. Dete je danas raspoloženo za pravljenje helikoptera, a sutra već za kućicu. Kombinacijom različitih oblika i boja, svaki put nastaje druga figura.

KLIK KLAK MIKA

Klik klak mika je optička iluzija koja će zabaviti kako mlađe tako i starije, dok pokušavaju da otkriju kako se pločice spuštaju.

MIKA BUSINESS

Zen mika je Vaša mala oaza mira u burnom danu. Raspoređivanjem kamenčića i stvaranjem talasa uz pomoć grabljica, brzo ćete se opustiti. Zen mika baštu možete oplemeniti kamenčićima i školjkama sa Vašeg godišnjeg odmora, postižući time dodatni umirujući efekat.

NANIZANE KOCKICE

Nanizane kockice, idealne za vežbanje motorike prstiju. Kockice su povezane elastičnim konopcem i provlačenjem konopca kroz kanale, prave se različite figure. Dolaze u natur varijanti ali se mogu bojiti vodenim bojama, što je deci posebno zanimljivo.